‘’Het is voor mij een uitdaging om jou te inspireren en te motiveren’’

Denken in kansen, niet in problemen. Dat is mijn uitgangspunt in alles. Elk mens is uniek en elk mens heeft een andere aanpak nodig, zeker als het gaat om het realiseren van persoonlijke doelstellingen. Het veranderen van mijn leefstijl is acht jaar geleden begonnen en nog steeds pluk ik hier iedere dag de vruchten van. Ik geloof dat personal training meer is dan alleen trainen. Het samen realiseren van jouw (sport)doelstellingen, daar geloof ik in!

Sami Akat
Neem contact op met Sami
‘Een vak ontstaan uit pure passie en hobby’

Ik ben trots op het starten met Healthy and Fit. Een vak dat bij mij ontstaan is uit pure passie en hobby. Ik ben een ervaren gediplomeerde trainer die ernaar streeft om mijn klanten te motiveren en te stimuleren zijn of haar persoonlijke doelstellingen te bereiken. Een goede vertrouwensband met de klant is daarbij essentieel. Naast werk vind ik ontspanning erg belangrijk. Ik ben ervan overtuigd dat je verplichtingen in het dagelijks leven beter aan kunt door je lichaam te laten herstellen van de stress.

Tom Otten
Neem contact op met Tom